fbpx

Bigos prawdziwego wegańskiego drwala

Ale co Ty się tą sałatą najesz? – ile razy słyszeliście takie zdanie? Kuchnia roślinna naprawdę potrafi być sycąca. Za oknem mamy co raz to zimniej, więc na ostatnie ciężkie prace w ogrodzie, na powroty po zmroku do domu w totalnym zimnie najlepszy będzie bigos… W tym przepisie wykorzystałam pozostałą w mojej lodówce kapustę pekińską. Składniki (na 5-6 porcji):  szklanka kiszonej kapusty 2 szklanki białej kapusty (może być też pekińska)szklanka pokrojonych grzybów (np. boczników) średniej wielkości cebula szklanka ugotowanej ciecierzycy […]
Kup E-PRENUMERATA, by czytać dalej.

Nasza misja

V mag to wartościowe treści o diecie roślinnej, zero waste i szeroko pojętym świadomym życiu. Rozmawiamy z inspirującymi osobami i dzielimy swoimi przemyśleniami. Chcemy przekonać Cię, że da się znaleźć złoty środek między codzienną gonitwą a życiem zgodnym z naturą. Poszukajmy go razem!