fbpx

Zielone pesto do wszystkiego

Wiosną zielonych liści nam nie brakuje. Pierwsze promyki słońca masowo wzbudzają w nas potrzebę domowej hodowli kiełków. Wydaje się, że przepisów na pesto jest dokładnie tyle, ile powstaje porcji pesto. A gdyby tak połączyć kiełki z wszelkimi zielonymi liśćmi, jakie znajdziemy w kuchni? Liście rzodkiewki, młodej marchewki, pietruszka, czosnek niedźwiedzi… Do tego słodycz trzcinowego cukru i słoność płatków drożdżowych… To wszystko brzmi jak przepis na najbardziej uniwersalne zielone pesto do wszystkiego!
Kup E-PRENUMERATA, by czytać dalej.

Nasza misja

V mag to wartościowe treści o diecie roślinnej, zero waste i szeroko pojętym świadomym życiu. Rozmawiamy z inspirującymi osobami i dzielimy swoimi przemyśleniami. Chcemy przekonać Cię, że da się znaleźć złoty środek między codzienną gonitwą a życiem zgodnym z naturą. Poszukajmy go razem!